Bröllopskoordinator Skåne

Din bröllopskordinator i Skåne

Din bröllopskordinator i Skåne

Det kan vara både överväldigande och tidskrävande att planera bröllop. Allt från gästlistan till blommor och lokal. Därför kan vi bistå med bröllopskoordinerare som hjälper dig med samtliga bitar. Tillsammans planerar vi ditt och din partners absoluta drömbröllop.

Fördelen med att anlita oss som bröllopskordinator i Skåne är att du får kunniga medarbetare med stor lokalkännedom om området. Vi kan hitta en passande lokal för bröllopet, ta kontakt med florister som ordnar blommorna och mycket mer. Du bestämmer själv vilka delar du vill ha hjälp med.

Vi har både bröllopskoordinator Malmö och flera andra orter i Skåne. Vi kommer till dig och inte tvärtom för enkelhetens skull.

Begär Offert

Bröllopskoordinator Skåne med stor erfarenhet

Boka in ett första möte

Om du vill anlita bröllopskoordinator vill du förmodligen att allt ska kännas rätt. Därför erbjuder vi ett första förutsättningslöst besök där vi träffas och pratar om ert kommande bröllop. Vi berättar mer om oss och du berättar mer om era tankar inför vigsel och fest. Då får du en bra känsla för vad vi står för och om du vill ha hjälp av en koordinator eller inte.

Boka in ett möte!
+
=
100% nöjdgaranti

100% nöjdgaranti

Med bröllop finns inga andra försök. Allt måste vara perfekt på dagen och det är vi väl medvetna om. Därför kommer vi aldrig att fatta några beslut som du inte står 100% bakom. Vi går igenom allt i lugn och ro och låter dig och din partner tänka över alla beslut.

Begär Offert

Våra kunniga och erfarna bröllopskoordinerare

Under åren som aktiva har vi planerat hundratals bröllop och tillställningar och kan anpassa oss efter varje enskilt par och situation.

Vi kan hjälpa dig oavsett om du vill ha en liten tillställning eller en stor fest för hela familjen.

Varje bröllop och par är unika. Därför använder vi vår erfarenhet och kunskap till att göra ditt bröllop speciellt. Vi vet exakt vad man behöver tänka på inför ett bröllop och hur vi ska hjälpa er på bästa sätt. Den stora dagen ska vara perfekt.

Vi är mer än gärna din personliga bröllopskordinator i Skåne och ser till att dagen blir allt du drömt om.

Omdömen om bröllopskoordinator Skåne

Så tycker våra kunder

När min man friade visste jag inte i vilken ände jag skulle börja. Jag bestämde mig därför att kontakta en bröllopskoordinator som hjälpte oss med hela biten. Vi kände oss så trygga hela vägen!

Ylva Hansdotter
PLANERA BRÖLLOP

Jag och min man ville ha hjälp att planera vårt bröllop och tog då kontakt med bröllopskoordinator Skåne. De var lugna, trygga och kunniga. Allt vi kunde önska oss med andra ord.

Jennifer Isaksson
BRÖLLOPSPLANERING

Jag och maken ville gifta os i Skåne och behövde hjälp med lokal och blommor. Vi fick snabbt kontakt av bröllopskoordinator Skåne som visade oss flera fina alternativ. De gav ett mycket gott intryck.

Anna Jensen
PLANERA BRÖLLOP

Utbildad bröllopskordinator i Skåne

Lång erfarenhet av bröllopsplanering

När du vill arrangera ett bröllop Skåne finns vi där för dig. Vi går noga igenom alla bitar och skapar ert drömbröllop.

Samtliga av våra medarbetare har relevant utbildning och lång erfarenhet av att planera och genomföra bröllop. Ni som par är i trygga händer.

En bröllopskoordinator Skåne ser till att ni inte behöver tänka på någonting inför er stora dag. Tillsammans planerar vi allting och vi finns även med på dagen när det är dags för vigsel och fest. Vi är en hjälpande hand genom hela processen och ser till att allt flyter på som det ska.

BEGÄR OFFERT