Bröllop Skåne priser

Vill du att vi ska hjälpa till att planera ditt bröllop? Kontakta oss redan idag för en första prisuppgift och mer information.

Få prisförslag på bröllopsplanering - Alltid svar inom 48 timmar

Berätta lite kort om er själva och vad ni har för planer för bröllopet. Baserat på detta kan vi ge ett ungefärligt bröllopskoordinator pris och börja med Bröllop Skåne. Under vårt första möte pratar vi mer om allt.

Det kan vara svårt att ha en överblick av samtliga bröllopskostnader när man är precis i startgroparna av planeringen. Det första steget är att bestämma om ni vill ha en fullständig planering eller endast utnyttja vissa delar av våra tjänster. När vi vet det är det lättare att säga en bröllop kostnad för både vigsel och fest.

När du och din blivande partner har förlovat er brukar första steget vara att planera ett kommande bröllop. Vissa gör allt själva, andra väljer att kontakta en bröllopsplanerare. Om du vill ha vår hjälp med att få bröllopet i ordning står vi gärna till tjänst.

Begär en kostnadsfri offert!
+
=
Omdömen om vår bröllopsplanering

Omdömen om Städföretag Västerås

Jag och mannen bestämde oss tidigt att vi skulle låta en bröllopskoordinator planera hela bröllopet. Vi mötte ett par olika men Bröllop Skåne gav definitivt bäst intryck. Vi är så nöjda med vår dag!

Annika Svensson
FULL BRÖLLOPSPLANERING

När vi skulle gifta oss behövde vi hjälp att hitta en vacker lokal i Skåne eftersom vi inte känner till landskapet så bra. Vi fick flera alternativ och hittade drömstället.

Jessica Johansson
HITTA LOKAL

Vi planerade det mesta själva men körde fast när det kom till blommorna. Därför kontaktade vi Bröllop Skåne som tog hand om allting!

Greta Forssell
ARRANGERA BLOMMOR

Stor erfarenhet av bröllopsplanering

Vi förverkligar alla era drömmar

Nu kanske du ställer frågan vad kostar ett bröllop? Det är omöjligt att svara på utan att veta mer om era planer. Vi tar fram en skräddarsydd lösning inom er budget som passar era önskemål. Tillsammans ser vi till att ni får en av de mest speciella dagarna i ert liv. Ni är i trygga händer.