Hoppa till innehåll

Om oss

bröllopsplanerare

Lång erfarenhet som bröllopsplanerare

Vi har länge arbetat som bröllopsplanerare i Skåne och hjälpt par planera och genomföra sina drömbröllop. Vi planerar allt tillsammans med er i lugn och ro och ser till att ni är fullt delaktiga i alla beslut.

När du vill planera ditt Bröllop Skåne kan vi hjälpa till med alla bitar. Vi kan assistera med allt från att skicka ut inbjudningar till att välja musik och lokal. Vi går fram i den takt ni själva önskar och ser till att ni godkänner alla detaljer. Det ska inte finnas några tvivel inför er stora dag och allt ska kännas 100% rätt.

Kostnadsfri offert

Få ett första kostnadsförslag och planering

Ta kontakt med oss och berätta mer om ert kommande bröllop och vad ni har tänkt er.  * Vi delar inte din information.

  Kompetenta bröllopsplanerare med stort fokus

  Kompetenta bröllopsplanerare
  bröllopsplanerare

  Ett härligt gäng som älskar bröllop

  Vi som arbetar som bröllopsplanerare i Skåne har lång erfarenhet av människor och att planera bröllop. Med vår kompetens kan vi hitta rätt lokal och allt annat som behövs. Tillsammans skapar vi en moodboard som vi utgår från. Sedan börjar vi planera och boka in alla gäster och band efterhand. Vi kan hjälpa till med precis allt om det är vad ni önskar. Ni kan också välja ut vissa delar i vårt paket som ni vill ha hjälp med. Det är helt upp till er.

  Innovativ eller traditionell bröllopsplanering

  Oavsett om du vill ha ett innovativt och annorlunda bröllop eller en traditionell tillställning kan en bröllopskoordinator hjälpa dig. Våra medarbetare är öppna för alla idéer och det är er vision som ska stå i centrum. Med våra kontakter kan vi fixa allt från blommor till musik som passar er dröm. Vårt mål är alltid att skapa en fantastisk dag som ni och alla era nära och kära ska minnas hela livet.

  Certifierade och erfarna bröllopsplanerare

  Varje bröllop är unikt och vi anpassar oss efter dig