Bröllopsblommor Skåne

Vi fixar vackra bröllopsblommor i Skåne

Vi fixar vackra bröllopsblommor i Skåne

När du ska gifta dig kan vi bistå med blommor till bröllop som uppfyller alla dina förväntningar. Det rör sig både om själva buketten och allt runt omkring. Tillsammans skapar vi ett riktigt sagolikt och vackert arrangemang.

Eftersom vi har kontakt med ett flertal florister i Skåne kan vi enkelt skapa det perfekta arrangemanget för ditt bröllop. Vi har lång erfarenhet av bröllopsblommor i Skåne och ser till att allt blir precis som du och partnern har tänkt sig.

Alla delar av bröllopet är lika viktiga för oss som planerare. Det inkluderar även blommor till bröllopsdukning och efterfesten i övrigt.

Begär Offert

Vi träffas gärna och pratar om bröllopsblommor Skåne

Boka ett förutsättningslöst besök

För många kvinnor som ska gifta sig är en vacker bröllopsbukett en av de viktigaste delarna. Många har redan en eller flera favoritblommor som de gärna vill inkludera i denna. Du och din blivande partner är varmt välkomna till oss för ett första besök där du får berätta mer om hur ni har tänkt. Vi tittar på inspirationsbilder och kommer med förslag om ett upplägg.

Boka in ett möte!
+
=
100& nöjd-kund garanti

100& nöjd-kund garanti

Självfallet ska ni som brudpar känna er helt nöjda med de blommor vi väljer ut och arrangemanget i övrigt. Det är er stora dag och vi slutar inte förrän ni är 100% nöjda med hela planeringen. Vi kommer även vara på plats under dagen och se till att blommorna levereras

Begär Offert

Stor erfarenhet av blomsterarrangemang på bröllop

Vi har under åren ansvarat för flera blomsterarrangemang på bröllop runt om i Skåne på både mindre och större bröllop.

Genom vårt samarbete med flera professionella florister skapar vi ett arrangemang helt enligt våra brudpars önskemål och tankar.

Eftersom vi är så erfarna och har ett brett kontaktnät kan du vara säker på att du får ett arrangemang som passar dina önskemål. Vi går alltid igenom allt i lugn och ro och försöker aldrig stressa fram någonting från dig och din partner.

Vi kan ta hand om allt rörande bröllopsblommor i Skåne och skapa ett härligt bröllop.

Omdömen om bröllopsblommor Skåne

Så tycker våra kunder

Jag tyckte det var svårt att bestämma vilka blommor vi skulle använda och tog hjälp av bröllop Skåne. De visade mig och maken flera olika alternativ och vi blev så nöjda.

Ulrika Nilsson
BRÖLLOPSBLOMMOR

Vi hade redan alla blommor till bröllopet men jag hade ingen brudbukett. Då tog jag hjälp av deras bröllopsplanerare som tog fram en bukett tillsammans med proffsiga florister. Buketten blev helt perfekt!

Gunilla Rörstorp
BRUDBUKETT

Redan när jag började planera mitt bröllop visste jag att blommorna skulle bli en av de viktigaste delarna. Bröllop Skåne var toppen och fixade ett fantastiskt arrangemang inklusive blommor till festen.

Rebecca Lövgren
BRÖLLOPSARRANGEMANG BLOMMOR

Bröllopsblommor i Skåne med erkända florister

Ett brett kontaktnät

Vi på Bröllop Skåne har kontakt med flera professionella och duktiga florister som hjälper oss med blomsterarrangemangen för ditt bröllop.

Tillsammans skapar vi ett arrangemang som uppfyller alla dina önskemål och skapar en vacker inramning till vigseln och den efterföljande festen.

Vi har arbetat länge med bröllopsblommor Skåne och vet vilken florist vi ska samarbeta med baserat på dina önskemål. Vi kan också komma med förslag om hur du ska arrangera blommorna för att det ska bli som bäst. Från första mötet bollar vi idéer och skapar ett vackert bröllop.

BEGÄR OFFERT