Hoppa till innehåll

Tjänster

Allt inom bröllopsplanering

Bröllopslokal Skåne

Bröllopslokal Skåne

Vi kan assistera dig och din partner att hitta en perfekt bröllopslokal Skåne till ert stundade bröllop. Oavsett om ni drömmer om ett slott eller någon annan vacker miljö kan vi hitta rätt plats för er.

Bröllopskoordinator Skåne

Bröllopskoordinator Skåne

En komplett bröllopsplanering

Vill du ha en bröllopskoordinator Skåne som tar hand om alla delar inför ditt bröllop? Vi kan planera hela bröllopet tillsammans!

Bröllopsblommor Skåne

Bröllopsblommor Skåne

En av de viktigaste delarna vid bröllopet är blommorna och vi har flera florister som vi samarbetar med. Vi hittar perfekta bröllopsblommor Skåne till er vigsel och fest. Vi kan även hjälpa med utformning av buketten.

Ett förutsättningslöst första möte

Så tycker våra kunder

Omdömen om bröllopsplanering

Jag och min blivande man kunde inte hitta rätt lokal för bröllopet och bestämde oss för att be om hjälp. De tog snabbt fram flera fantastiska alternativ som passade oss perfekt !
Katja Fransen
Bröllopslokal
Vi kände direkt att vi behövde råd och tips gällande samtliga delar med bröllopet och bestämde oss för en bröllopskoordinator. Vi njöt av processen och fick ett fantastiskt bröllop och efterfest.
Elsa Hansson
Bröllopskoordinator
Jag ville ha hjälp att välja ut blommor till lokalen och buketten när jag och min man skulle gifta oss. Jag valde blommor och utifrån det gjordes ett fantastiskt arrangemang.
Lisa Olofsson
Bröllopsblommor

Utbildade bröllopsplanerare

Du är i trygga händer med vår personal