Victorinox knivset, 4 knivar, Rosenträhandtag Santokukniven lämpar sig sig perfekt för att skära och hacka kött, fisk och fågel. Brukar ibland kallas japansk kockkniv. De små groparna är till för att grönsaker lättare skall lossna från knivbladet. Dessa gropar går under många namn, vi kallar dem luftsläpp på svenska. Andra vanliga benämningar är t. ex. Grantonslipning, dimples, Culterslipning och olivslipning. Brödkniven är inte bara till för att skära bröd med trots namnet. Ett annat perfekt ändamål är isbergssallad eller vattenmeloner till exempel. Bra då man behöven en något längre kniv med vågtandning. Tandad skalkniv, 8 cm långt blad. Mycket bra till smågrönt. Rak skalkniv, 8 cm långt blad, den mest välkända och använda skalkniven av dom alla, här med handtag av rosenträ. Helt superb! Santokukniv, 17 cm, handtag av Rosenträ Brödkniv, 26 cm, handtag av Rosenträ Tandad skalkniv, 8 cm, handtag av Rosenträ Skalkniv, 8 cm, handtag av Rosenträ OBS! Levereras EJ i presentask.