Visste du att tårtan som vi känner den idag kom till efter att separatorn uppfanns och grädden kunde vispas hårdare och användas som garnering? Innan dess var tårtor mer som vi tänker oss pajer och inte alls så söta som vi är vana vid. Dekoren på tårtorna blev i centrum och dessa skulle även visas upp. Man kan tänka att det i samma veva uppkom speciella tårtfat som gjorde att tårtan kom i fokus på bjudningarna. Detta tårtfat är snyggt, har en passande kupol till och är ca 31 cm i diameter. Det är dessutom en salladsskål. Eller en bålskål. Eller en serveringsskål. Och dess fot kan agera tapasfat eller uppdelat serveringsfat. Fungerar super i alla funktioner och blir en snygg detalj på bordet! Det består av 2 delar: ett tårtfat / tapasfat och en kupol. Åt ena hållet är tårtfatat ett tårtfat och vänder man på det blir det ett uppläggningsfat med dippskål och fyra fack. Supertrevligt att bjuda på grönsaker och dipp i! Eller tacos! Kraftigt Akrylfat för tårta eller andra bakverk Uppdelat fat för smårätter eller snacks Kupol / Lock / Skål Material: Akryl Storlek: 31 cm i diameter, 21,5 cm hög Diskas för hand eller i diskmaskin Vikt: ca 5 kg