Innovativt bakplåtspapper i ark med glidfri yta Ta ut ett ark, täck ugnsplåten och börja baka: vårt nya bakplåtspapper i ark med glidfri yta gör bakningen ännu smidigare. Pappret glider inte rundor och hörnorna rullar sig inte. Bakning har aldrig varit så enkel! Tack vare den beprövade anti-stickytan fastnar inget och efter gräddning glider bakverken enkelt av bakplåtspappret. En sann hjälte när du bakar! Bakplåtspappersarken är skurna i en storlek som passar de allra flesta ugnsplåtar. Toppits® färdigskurna bakplåtspapper i ark har fördelen att du själv slipper skära av pappret från rullen - ett steg mindre mellan dig och din hembakade favoritkaka. Fördelar med Toppits® bakplåtspapper i ark Ny innovativ, glidfri undersida Inga fettfläckar Inget fastnar, tack vare nonstick-ytan Individuellt skurna ark Ugnen förblir ren Oblekt och komposterbart bakplåtspapper från hållbart skogsbruk Biologiskt nedbrytbart Tips för användning av Toppits® bakplåtspapper i ark Klä bakformar med bakplåtspapper Om du vill undvika överflödigt fett kan ett enkelt knep vara att klä dina bakformar med bakplåtspapper. Med vårt lilla tips kan du lägga pappret i formen utan att skrynkla det - något som ofta skapar fula streck i kakans kanter. Ta ett Toppits® bakplåtspapper och placera det i botten av formen. Klipp sedan arket i samma runda form och storlek. Med den nya glidfria undersidan rör sig inte pappret som stannar ordentligt vid formen. På så sätt är den ännu enklare för dig att få rätt mått! Nästa steg är att täcka formens kanter. Använd det överblivna pappret och klipp det i raka remsor. Höjden på remsorna ska matcha bakformens höjd. Med de separata remsorna från bakplåtspappret kan du enkelt täcka insidan av formen. Bakplåtspapper för de som älskar mackor Bakplåtspappret i ark från Toppits® passar också perfekt för att täcka insidan av toastjärn. Vik arket och lägg mackan mellan de två lager som skapas. När du sedan lägger mackan i toastjärnet täcks både ovan- och undersidan av pappret, vilket gör att värmen sprids mer skonsamt och mackorna kan släppa ifrån sig mer fett. Resultatet? Jämnt gyllene mackor med underbar frasighet.